Finale-event & fototentoonstelling Het Perfecte Plaatje

Het programma

In het programma "Het Perfecte Plaatje" dompelden acht bekende Vlamingen zich acht weken lang onder in de wonderlijke wereld van de fotografie. Elke week stonden de kandidaten oog in oog met creatieve en technische uitdagingen. Met hun fotolenzen in de aanslag en hun focus op scherp gingen de kandidaten op jacht naar dat ene perfecte shot. Presentator Manu Van Acker deelde de uitdagende opdrachten uit en juryleden Sofie van de Velde en Zeger Garré gaven de punten. Soms verrassend, soms confronterend, maar altijd recht door zee. De hoofdprijs van de wedstrijd? Een eigen fototentoonstelling in Play Zuid.

Finale event

Wie de winnaar van "Het Perfecte Plaatje 2024" werd, ontdekte een select clubje wedstrijdwinnaars samen met Manu, de juryleden en de kandidaten op zaterdag 8 juni live in Play Zuid tijdens het finale-event van "Het Perfecte Plaatje". Het publiek kon als eerste het werk van Julius Persoone bekijken. Na de spannende aflevering was het tijd voor het echte werk: de feestelijke opening van de fototentoonstelling. Met eenhapje en een drankje in de hand bewonderden de bezoekers de indrukwekkende foto's.

Fototentoonstelling

De foto’s van de winnaar kregen een in het oog springend plekje, maar ook de beste werken van de andere kandidaten stonden te pronken in de foyer van Play Zuid. Het grote publiek kreeg gratis toegang en kon tot 23 juni genieten van deze perfecte plaatjes. Naast de prachtige foto's kregen ze ook nog technische foto-informatie en leuke quotes uit het programma voorgeschoteld. De fototentoonstelling trok dagelijks heel wat enthousiaste bezoekers die vol bewondering de perfecte plaatjes kwamen bewonderen.

Bekijk de volledige reeks van Het Perfecte Plaatje in de app van GoPlay.