Slotshow De Tafel van Gert seizoen 4

Op 6 juni 2024 zond Play4 live in Play Zuid de 67ste en laatste aflevering (van seizoen vier) van De Tafel van Gert uit. Dit televisiejaar trakteerde De Tafel van Gert ons op maar liefst 123 boeiende afleveringen, vol met actuele thema’s. Gert Verhulst en de altijd scherpe Jan Jaap van der Wal blikten terug op de 7 afleveringen van ‘De Verkiezingstafel’. Daarna volgde een stoelendans met maar liefst 24 tafelspringers, waarbij ze levendig discussieerden en grapten over de speerpunten waar het bij de verkiezingen van 9 juni om draaide.

Onder andere Elodie Gabias, Evi Hanssen, Rik Torfs, Dominique Van Malder, Jan Verheyen en Cath Luyten schoven voor de slotaflevering aan tafel. Een aflevering vol kleurrijke personages die elk hun eigen mening over de politieke onderwerpen op tafel legden. Afgewisseld met grappige video’s van politici, om het wat luchtig te houden.

Op het einde van de slotshow entertainden Jelle Cleymans, Saartje Vandendriessche en William Boeva samen met de liveband van“De Cooke & Verhulst show” met een aangepaste versie van het lied "Europapa".

Heb je de slotshow of andere afleveringen van De Tafel van Gert gemist?

Bekijk het volledige vierde seizoen van De Tafel Van Gert in de app van GoPlay.